Als uw netwerkbeheerder zijn wij altijd op zoek naar voor u de beste bescherming die de markt heeft te bieden.

Wist u dat:

 • Er dagelijks 300.000 nieuwe Malware virussen bij komen?
 • 43% van alle Cyber-attacks gericht zijn op het MKB?
 • 82% van alle Cyber-attacks niet werd ontdekt door traditionele antivirus?
 • De gemiddelde kosten voor het herstel €301, - per eindgebruiker is? 

Endpoint Detection and Response

Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij zo goed mogelijk voor de beveiliging van uw systemen. Zo gebruiken de meeste van u een antivirus oplossing welke al een gedeelte van de bedreigingen tegenhoudt.

 

U leest het goed: ‘een gedeelte’.

 

De hedendaagse bedreigingen op cybercrime gebied beperken zich niet tot een virus wat je kunt oplopen, maar criminelen hebben meer truckjes om bijvoorbeeld op uw systemen in te breken, met uw beeldscherm mee te kijken, uw toetsaanslagen af te vangen of uw bestanden te versleutelen waarna zij losgeld gaan vragen. Wij kunnen jullie wel vragen om op te letten, niet op verkeerde websites te komen en geen bijlagen van verdachte mailtjes te openen, maar toch gebeurt het u ook een keer.

Wat

Virusscanner

EDR

Houdt bekende virussen tegen.

Helpt bij ‘ransomware’ door het systeem terug te zetten in de staat, vlak voordat de infectie plaats vond.

Maakt gebruik van ‘artificial intelligence’ technieken om bedreigingen te detecteren en te voorkomen.

Wanneer een bedreiging gezien wordt, wordt er vooraf, tijdens en achteraf bijgehouden wat het gevolg is geweest van deze aanval zodat de situatie teruggezet kan worden naar een moment vóór de infectie.

Door meer en slimmere technieken te gebruiken zal uw systeem minder belast worden waardoor traagheid ervaren kan worden.

Reageer effectief door automatisering

 • Aangepast beleid: gebruik beleidsgestuurde bescherming die is afgestemd op uw klant, die USB toestaat / blokkeert, eindpuntverkeer toestaat / blokkeert en de beste automatische respons specificeert.
 • Meerdere herstelopties: kies de hersteloptie van uw voorkeur na aanvallen, van gedeeltelijk herstel tot volledig geautomatiseerde reacties.
 • Verbeterde quarantaine: selecteer de optie "Verbinding met netwerk verbreken" om te voorkomen dat machines het netwerk verder infecteren.
 • Automatisch terugdraaien: aanvallen worden automatisch ingeperkt en geneutraliseerd, en gecompromitteerde bestanden worden automatisch vervangen door de laatst bekende gezonde versie (alleen Windows OS).

Voorkom cyberaanvallen

 • Bijna realtime bestandsanalyse: het systeem kan bestanden continu analyseren en tijdrovende terugkerende scans vervangen.
 • Signatureless-aanpak: vecht terug tegen de nieuwste bedreigingen zonder te hoeven wachten op dagelijkse definitie-updates.
 • Offline bescherming: gegevens van kunstmatige intelligentie worden op het endpoint opgeslagen om deze offline te beschermen, en om te voorkomen dat u moet wachten op updates van handtekeningen, of wachten tot het endpoint verbinding maakt met de cloud om te controleren op reputatiescores.
 • Machine learning: het systeem gebruikt machine learning om te bepalen hoe het beste op bedreigingen kan worden gereageerd en past die reacties in de loop van de tijd aan.
 • Autonome actie: maak gebruik van op beleid gebaseerde endpoint-bescherming om bedreigingen op het endpoint automatisch te neutraliseren.

Aanvraag EDR

Het is niet een kwestie van óf het gaat gebeuren,

het is een kwestie van wanneer....